Ana içeriğe atla

Hisarönünde ve Ovacıkta Kiralama Hakkında 

Ölüdeniz bölgesinin yerleşim bölgesi olmaması, ticari bir bölge olması yani sadece otellerin ölüdeniz bölgesinde konumlandırılmış olması sebebi ile ölüdenize en yakın yerleşimler hisarönünde ve ovacık bölgesinde yer almıştır.
Hisarönü ve Ovacık bölgesi ölüdenize olan yakınlıkları sebebi ile hem tatilciler hemde turistler için popüler bir seçim durumundadır. Özellikle kiralık villa ve  kiralık apart tercih eden tatilciler için en verimli bölgelerdir.
Hisarönü bölgesi, eğlence hayatının merkezi konumunda olmakla beraber, bir çok restaurant, cafe, bar ve eğlence yerinin merkezi konumundadır. Lakin ölüdenize olan yakınlığı sebebiyle bölgede çok fazla derecede kiralık apart ve kiralık villa konumlandırılmış olup, yoğun şekilde Villa Kiralaması ve Apart Kiralaması yapılmaktadır.
Ovacık bölgesi ise daha çok restaurant ve oteller ile çevrili olup kiralık villa arayanlar için ideal bir seçimdir çünkü hem daha sessiz bir bölgede bulunmaktadır hemde adım başı taksi çağırma butonlarıyla çevrilidir tüm sokaklar. Ulaşımın hiçbir şekilde problem olmadığı ovacık bölgesi denizden 600 ila 700 mt daha yüksek olması sebebi ile ve daha serin olması sebebiyle yaz aylarında daha fazla tercih edilmektedir.
Hisarönü ve Ovacık bölgelerinin tamamen orman içinde olan yerleşimleri sebebi ile şehrin yoğunluğundan bıkan, doğa ile iç içe olmak isteyen tatilciler için mükemmel bir seçimdir. Ulaşımın sıkıntı olmadığı bölgede tatilciler istedikleri bölgelere, Ölüdeniz, Fethiye, çalış plajı ve bölgede bulunan tüm koylara rahatlıkla ulaşım sağlayabilirler sahip oldukları araçlar ile beraber.
Dalaman hava limanının yakın olması ise Fethiyeyi daha çekici hale getirmektedir ve merkezi konumda olması ise tatilcilerin cevre bölgelere rahatlıkla gidebilmelerini sağlamaktadır. Kaş, Kalkan, Dalaman, Göcek gibi popüler tatil yörelerine ise araç ile veya toplu taşıma araçları ile rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Tüm bu olanaklar kiralık villalarda tatil yapmak isteyen veya kiralık villalarda tatil yapan tatilci misafirlerimiz için hisarönü ve ovacık bölgesini seçim sebebi yapmaktadır.
Kiralık villalarda tatil yapan misafirlerimiz hem ev konforundan vazgeçmemiş olmaktalar hemde havuz başında keyif yaparken dünyaca ünlü ölüdeniz plajına dünyanın dört bir yanından gelen paraşütçülerin her gün gökyüzünde oluşturdukları renk cümbüşünü keyifler izlerler.

Bölede kiralama yapmak isteyecek tatilciler için www.solovilla.com sitesini tavsiye ediyoruz.

Yorumlar